Haber

Van Turu Bisiklet Yarışı’nın Erciş etabı tamamlandı

gençlik ve SporSağlık Bakanlığı, Van, Bitlis ve Muş Valilikleri, Van Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Bisiklet Birliği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Van Turu Uluslararası Bisiklet Yarışı’nın Erciş etabı tamamlandı.

Anadolu kapılarının Türklere açıldığı Malazgirt’te saat 09.00’da başlayan ve 60’a yakın sporcunun katıldığı yarış, Van’ın Erciş ilçesinde sona erdi. Yarışın Erciş etabını dereceyle tamamlayan sporculara ödülleri Türkiye Bisiklet Federasyonu Lideri Emin Müftüoğlu, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Karaloğlu ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkan Yardımcısı Metin Cengiz tarafından verildi.

Burada konuşan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Karaloğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu koordinasyonunda düzenlenen yarışmanın bu bölgenin tanıtımı açısından değerli olduğunu belirterek, “Başta Van Valimiz olmak üzere kaymakamlarımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Erciş Kaymakamı olarak Erciş’te bir etabın bittiğini belirterek, “Erciş’ten başlayıp tekrar Van’a gitmek bizim için gurur kaynağı oldu. Umuyoruz ki bundan sonra Erciş’in ve Van Denizi’nin bir spor kenti, bir spor plajı olması için elimizden geleni yapacağız. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. – VAN

aladaghaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu